EIWITRIJKE CARROT CAKE
Het is weer hét seizoen voor carrot cake, ik vind dit echt typisch herfstgebak. Deze carrot cake is er niet zomaar één, maar een gezond en eiwitrijke variant. Zeker weten een favoriet bij mij. Dit keer heb ik er rozijnen aan toegevoegd, maar het is ook heel lekker om nog extra pecannoten door het beslag te doen. Wat vind jij een lekkere toevoeging aan carrot cake?
Deze carrot cake komt uit mijn High Protein kookboek, lees hier de uitleg over het High Protein kookboek!
Ingrediënten voor 1 carrot cake, 9 porties
1 keer het recept voor de carrot cake uit het High Protein Kookboek of High Protein e-book
Extra toevoegen: 40 gram rozijnen
Verder nodig
Vierkante springvorm van 16x16 cm
Bereidingswijze voor de carrot cake
Maak de carrot cake precies zoals aangegeven in het kookboek, maar voeg dit keer ook rozijnen toe aan het beslag. Een heerlijke toevoeging!
Wil je de carrot cake liever in een cakevorm maken? Bekijk dan de bereidingswijze voor de carrot cake in cakeblik!
Eet smakelijk!
Liefs, Anouk
Voedingswaarde voor 1 portie eiwitrijke carrot cake incl. topping
151 kcal - 18 gram koolhydraten - 4 gram vet - 11 gram eiwitten
Comments