WRAPS MET KOOLSALADE EN KROKANTE VIS
- 20 nov 2020
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 7 aug 2024

Dit is inmiddels al de 10de keer dat ik dit recept hebt gemaakt en bedacht me, waarom heb ik deze nog nooit op mijn blog gezet??? Dit is echt one of my favorites en heel makkelijk te maken. Het is een frisse wrap door de koolsalade, dus perfect voor een warme zomeravond of om als lunch te eten.
ingrediënten voor 1 portie
1 grote tortilla
1 visschnitzel meerzaden Jumbo, vers
15 ml sweet chili saus zonder suiker
voor de koolsalade
75 gram spitskool gesneden
25 gram rode kool gesneden
25 gram wortel geraspt
25 gram magere kwark
5 ml natuurazijn
1/2 tl mosterd
5 ml citroensap
15 gram friteslijn
beetje zoetstof
zout en peper naar smaak
Verder nodig
Airfryer, Ik gebruik de Philips Airfryer L HD9252/70
bereidingswijze
Bak de visschnitzel in de airfyer voor 15 minuten op 180 graden.
Maak in de tussentijd de koolsalade. Hiervoor doe je alle ingrediënten voor de koolsalade in een grote kom en mix je alles goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verwarm de tortilla in een pan of in de magnetron
Beleg je tortilla met de visschnitzel, koolsalade en top af met sweet chili saus.
voedingswaarde per portie
478 kcal - 60g koolhydraten - 20g eiwit - 15g vet
Eet smakelijk!
Liefs, Anouk
Comments