top of page

WRAPS MET KOOLSALADE EN KROKANTE VIS

  • 20 nov 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 7 aug 2024


Dit is inmiddels al de 10de keer dat ik dit recept hebt gemaakt en bedacht me, waarom heb ik deze nog nooit op mijn blog gezet??? Dit is echt one of my favorites en heel makkelijk te maken. Het is een frisse wrap door de koolsalade, dus perfect voor een warme zomeravond of om als lunch te eten.




ingrediënten voor 1 portie

1 grote tortilla

1 visschnitzel meerzaden Jumbo, vers

15 ml sweet chili saus zonder suiker


voor de koolsalade

75 gram spitskool gesneden

25 gram rode kool gesneden

25 gram wortel geraspt

25 gram magere kwark

5 ml natuurazijn

1/2 tl mosterd

5 ml citroensap

15 gram friteslijn

beetje zoetstof

zout en peper naar smaak


Verder nodig

Airfryer, Ik gebruik de Philips Airfryer L HD9252/70



bereidingswijze

  • Bak de visschnitzel in de airfyer voor 15 minuten op 180 graden.

  • Maak in de tussentijd de koolsalade. Hiervoor doe je alle ingrediënten voor de koolsalade in een grote kom en mix je alles goed door. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  • Verwarm de tortilla in een pan of in de magnetron

  • Beleg je tortilla met de visschnitzel, koolsalade en top af met sweet chili saus.


voedingswaarde per portie

478 kcal - 60g koolhydraten - 20g eiwit - 15g vet




Eet smakelijk!


Liefs, Anouk

Comments


Webshop

bottom of page